Selecteer een pagina

Mijn verhaal

De Six Bricks methode is ontwikkeld door Care for Education in Zuid-Afrika en mogelijk gemaakt door de LEGO® Foundation in Denemarken.

Ik ben LEGO® Serious Play Facilitator én DUPLO® Six Bricks Master Trainer & Faciliatator. De enige in Nederland.

Hiervoor heb ik een opleiding gedaan bij Michel Cloosterman van Bricks and Bussiness tot LEGO® Serious Play Facilitator. De DUPLO® Six Bricks trainingen bij Binal Kamdar van TeachSTEAM in India en de uiteindelijke training tot Six Bricks Facilitator volgde ik bij Care for Education in Zuid-Afrika.

Als kind zat ik al uren op zolder te bouwen. Met DUPLO® en later met LEGO®. Ontdekken, bouwen en plezier hebben.

Mijn creatieve brein staat nooit stil. De Six Bricks zijn een manier om mijn creativiteit te uiten én er anderen mee te helpen. Gooi mij een uitdaging of vraag voor de voeten, en ik verzin een manier waarop de Six Bricks bijdragen tot ontwikkeling.

Vanessa Ouwerling – Heel
DUPLO® Six Bricks Master Trainer & Facilitator

De regenboogblokjes brengen zoveel plezier. Het heeft iets magisch!

Vanessa Ouwerling - Heel